Kreatin erfaringer

KREATIN PYRUVATE

 

STYRKE:
Den styrke økende effekten av Kreatin pyruvate er enda bedre enn
vanlig kreatin. Dette kommer delvis av att Kreatin pyruvate tas opp 
i kroppen 28 prosent bedre, noe som gir en direkte merkbar forskjell,
og delvis for att effekten holder seg lengre under treningsøkten. 
Effekten er dessuten nesten umiddelbar og man behøver derfor ikke å 
bruke oppladningsdose i flere dager som Kreatin Monohydrate krever 
for maksimal effekt. Den styrke økende effekten av Kreatin pyruvat er bra ved alle treningsformer som krever maks styrke, raskhet og eksplosivitlet. 
Eksempel: styrketrening, fotball, ishockey og friidrett.


UTHOLDENHET:
Kreatin pyruvate har prestasjons økende effekt som samarbeider med den styrke økende effekten ved bl a lagsport som ishockey, bandy, fotball. Vanlig kreatin savner denne effekten. Effekten er til og med en fordel for rene utholdenhetsidretter som løpning, sykling, spinning og aerobics. Studier på eliteroere viser en markant forskjell i prestasjon.


FETTFORBRENNING
En annen helt unik egenskap er att Kreatin pyruvate endrer energistrømmen i cellene slik att muskelcellene  bruker mer fett som energi, og sparer på karbohydrater. Dette gir delvis mer økonomisk forbruk av energi ved utholdenhetsidretter og delvis en bra hjelp om man vil gå ned noen kilo. I denne hensikt er Kreatin pyruvate det perfekte vektreduseringsmiddelet ettersom det øker kroppens mulighet til å forbrenne fett og samtidig gjør att man får mer energi til å trene hardere.

Kreatin pyruvate er fri fra animalske emner og gir ingen bivirkninger. Ingen risiko for overdosering. Men gravide og ammende bør spørre lege innen bruk!

Størrelse: Porsjonspakker
30poser `a 5gram

Tilbake til topp trykk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits